RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Sepultura - Attitude

Αντιγράφουμε από το gazzetta.gr μέρος της συνέντευξης του Αντρέας Κίσερ των Sepultura όπου και αυτός παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της διοργάνωσης του Μουντιάλ. Επίσης, μιλά και για τη γενικότερη αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο ως οπαδός της Σάο Πάολο.


Βρίσκεστε σε τουρ ενώ η χώρα σας διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
«Είναι σπουδαίο το ότι δουλεύουμε, παίζουμε μουσική σε εκπληκτικά φεστιβάλ και κάνουμε επισκέψεις σε σπουδαία μέρη, αλλά εύχομαι να ήμουν εκεί. Επειδή η οικογένειά μου είναι εκεί και μιλάμε για όλα όσα γίνονται. Είναι πολύ άσχημο που η Βραζιλία δεν ήταν έτοιμη για τη διοργάνωση ενός τόσου σπουδαίου τουρνουά, έπρεπε να είχαν γίνει πολλά στη Βραζιλία πριν τη διεξαγωγή του. Πολύς κόσμος διαδηλώνει εναντίον του, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα βγει κάτι καλό από αυτό, από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα παιχνίδια το κλίμα είναι λίγο καλύτερο».

Εσύ ήθελες το Μουντιάλ στη Βραζιλία; Ή ήσουν από εκείνους που έλεγαν όχι;
«Δεν συμφωνώ με το Μουντιάλ στη Βραζιλία, γιατί όπως είπα και πριν η χώρα δεν είναι έτοιμη, γεγονός που φαίνεται σε διάφορα που γίνονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ο κόσμος στη Βραζιλία είναι έτοιμος να εκραγεί».

Πιστεύεις ότι αν η Σελεσάο κατακτήσει τον τίτλο ο κόσμος θα ξεχαστεί;
«Όχι, όχι αυτή τη φορά. Ακόμα κι αν η Βραζιλία φτάσει στην κορυφή, ο κόσμος έχει επίγνωση και θεωρώ ότι θα συνεχίσει να έχει αιτήματα, κυρίως από τη στιγμή που θα γίνουν και οι προεδρικές εκλογές φέτος».

Σου αρέσει το ποδόσφαιρο; Το βλέπεις ως κοινωνικό εργαλείο;
«Αγαπώ το ποδόσφαιρο και αποτελεί πράγματι ένα κοινωνικό εργαλείο, όπως κάθε τέτοιου είδους παιχνίδι. Παιδιά από της φαβέλες με αυτό τον τρόπο έχουν την ευκαιρία να παίξουν οπουδήποτε στον κόσμο, να βελτιώσουν την εκπαίδευσή τους και τη ζωή τους γενικότερα».

Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα; Θα ψάχνεσαι για να δεις ματς κατά τη διάρκεια του τour σας;
«Είμαι οπαδός της Σάο Πάολο και ναι, θα παρακολουθήσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια μπορώ!»

Κάτι τέτοιες συνεντεύξεις είναι που μας κάνουν περήφανους που ακούμε, αγαπάμε και γουστάρουμε τέτοια συγκροτήματα που έχουν attitude που πάει κόντρα σε ό,τι μας σερβίρουν διάφοροι ποζεράδες.


ΥΓ. Παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια: