RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΕΛ ΜΑΣΤΟΥΡΑ SEPULTURA


Αντιγράφουμε από το sport24.gr:

O Bραζιλιάνος κιθαρίστας, ο οποίος περιοδεύει αυτή την εποχή με την μπάντα του στην Ευρώπη  είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου. Ο Kίσερ δεν κρύβει την αφοσίωση του στη Σάο Πάουλο δίνοντας όταν του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, το παρών στο "Μορούμπι". Ο 43χρονος μουσικός στο πρόσφατο ταξίδι του, στη Λάρισα ενημερώθηκε από τους Έλληνες οπαδούς των Sepultura για την ιστορία του συλλόγου. 
Μάλιστα έμεινε εντυπωσιασμένος από την "AEL FC Arena", ενώ εξέφρασε την έκπληξη του όταν πληροφορήθηκε πως η ομάδα του Κάμπου κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα το 1988. Ο Κίσερ φρόντισε να προμηθευτεί αναμνηστικά του συλλόγου. φορώντας μάλιστα πριν από λίγες μέρες με περηφάνια στο περιώνυμο ροκ φεστιβάλ "Sweden Rock Festival" την ζακέτα της ΑΕΛ.


Οι οπαδοί της ΑΕΛ μάλιστα τον αποθέωσαν φωνάζοντας χαριτολογώντας το σύνθημα "ΑΕΛ, μαστούρα, Sepultura". 
Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας Μαξ Καβαλέρα είχε εμφανιστεί σε συναυλία με φανέλα της ΑΕΚ!
 


ΥΓ. Να προσθέσουμε επίσης ότι στις 21 Μαρτίου 2005 οι Sepultura έπαιξαν στο Ρόδον (ορίστε και το setlist), στην Αθήνα, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του ένατου studio album τους, Roorback, το οποίο είχε κυκλοφορήσει δύο χρόνια νωρίτερα. Ο τότε ντράμερ του συγκροτήματος, Igor Cavalera, είχε ανέβει στη σκηνή φορώντας την ποδοσφαιρική μπλούζα του Παναθηναϊκού εκείνης της περιόδου.


Και για να γουστάρουμε ορίστε και η έναρξη εκείνης της συναυλίας:


1 σχόλιο:

Mr.Dillis είπε...

Απλώς να θυμίσω ότι ύστερα από "παρέμβαση"σ'αυτή τη συναυλία μετά από τέσσερα τραγούδια την έβγαλε τη φανέλα.Καλά αυτά με τις φανέλες των ομάδων αλλά καλύτερα να φοριούνται εκτός συναυλίας.Ειδικά στην Αθήνα η ιδέα αυτού που έδωσε τη φανέλα στον Igor ήταν ανόητη,και δεν έφταιγε και σε τίποτα ο Igor.