RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Rude Boyz για το χαμό του Κώστα Κατσούλη

"Όσο για το γεγονός αυτό καθαυτό, τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν. Να πάνε όλα καλά και θα τα ξαναπούμε..." γράφαμε πριν λίγο καιρό με αφορμή μια ανάρτησή μας για τον Κώστα και τους οπαδούς που τον στήριξαν με πανό. Δυστυχώς, δεν πήγαν όλα καλά. Ο Κώστας μας άφησε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.


Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση των Rude Boyz του Ηλυσιακού, που την αλιεύσαμε από το ilisiakos.net και ελπίζουμε να δούμε και άλλες τέτοιες παρόμοιες ανακοινώσεις από συνδέσμους. Ο Κώστας ήταν ένας από εμάς και οφείλουμε να μην ξεχάσουμε το πως έχασε τη ζωή του από κάποιους ψευτόμαγκες. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε τέτοιες συμπεριφορές.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ RUDE BOYZ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

Μαύρη Δευτέρα ξημέρωσε για όλους τους οπαδούς, όλους εμάς που σαν τον Κώστα η αρρώστια μας είναι τα Σαββατοκύριακα να τα αφιερώνουμε στην αγαπημένη μας ομάδα. Τα λόγια περισσεύουν σε τέτοιες στιγμές. Ο Κώστας δεν είναι πια μαζί μας...

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα, αλλά και σε όλη την οικογένεια του Εθνικού. Είμαστε σίγουροι ότι ο Κώστας θα συνεχίσει να τραγουδάει από ψηλά για την ομάδα του.

Λευτεριά στους οπαδούς, όχι στους δολοφόνους.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ RUDE BOYZ

Δεν υπάρχουν σχόλια: