RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Αυτόνομης Θύρας 10: ΠΙΣΩ ΚΤΗΝΗ... ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Στη μικρή Μαριλένα αναφερθήκαμε και τις προάλλες. Δεν πιστεύαμε, ωστόσο, ότι οι τραπεζικές ύαινες θα έφταναν στα άκρα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα. Ως εκ τούτου αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση-κάλεσμα της Αυτόνομης Θύρας 10 για συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής έξω από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία δέσμευσε μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε για τη μικρή Μαριλένα. Πίσω κτήνη... Εμπρός Μαριλένα! Ο αγώνας για τη ζωή θα νικήσει!

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Αυτόνομης Θύρας 10:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ... ΓΚΡΕΜΙΖΩ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!!!

Αν κάτι, μας έχει μείνει από αυτά τα χρόνια της παρακμής του ΗΡΑΚΛΗ μας, αυτό είναι σίγουρα το πρωτόγνωρο αίσθημα αλληλεγγύης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Ζήσαμε στιγμές έντονες και συγκινητικές, η μια πρόκληση πιο μεγάλη από την άλλη και πάντοτε στο τέλος βγήκαμε νικητές.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως είναι μπροστά μας... Η τρίχρονη Μαριλένα δίνει μια τεράστια μάχη και μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ δίπλα της. Χρειάζεται άμεση επέμβαση στη σπονδυλική στήλη για την αφαίρεση κακοήθη όγκου. Το ποσό που απαιτείται για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα είναι περίπου 30.000 ευρώ. Το καθήκον μας να τα μαζέψουμε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο λογαριασμός όπου μπορεί και πρέπει ο καθένας να καταθέσει χρήματα για να ενισχύσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Μαριλένας είναι ο εξής:

EUROBANK  ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260289.38.0200441018. 
IBAN GR 9002602890000380200441018
ΟΝΟΜΑ: ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εμείς από τη μεριά μας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 22/2 θα λάβει χώρα ραδιομαραθώνιος στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του συνδέσμου με σκοπό τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων. Για τις λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Δυστυχώς όμως, σε αυτό τον αγώνα που δίνουν οι γονείς της Μαριλένας μπαίνουν και κάποια εμπόδια τα οποία δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Η τράπεζα πειραιώς στην οποία διατηρούσε λογαριασμό ο πατέρας της Μαριλένας, μετά την ξαφνική εισροή χρημάτων σε αυτόν, από διάφορο κόσμο και αφού συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 2500 ευρώ περίπου, δέσμευσε τον λογαριασμό και δεν επιτρέπει την ανάληψη των χρημάτων. Δεν ξέρουμε βάση ποιάς νομοθεσίας γίνεται αυτό το πράγμα και δεν μας νοιάζει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το θράσος και η απανθρωπιά δεν θα κερδίσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη. Το μίσος και την οργή που νιώθουμε μπροστά σε τέτοια περιστατικά δεν θα τα πνίξει η απάθεια και η αποκτήνωση της εποχής μας...

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και όλους όσους συνεχίζουν να αισθάνονται άνθρωποι, όλους όσους αρνούνται να θάψουν τα αισθήματα τους κάτω από νόμους, όλους όσους φαντάζονται τον εαυτό τους στη θέση των γονιών της Μαριλένας και νοιώθουν να πνίγονται και να βουρκώνουν από την αγανάκτηση, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 21/2 στις 12:00 το μεσημέρι έξω από την κεντρική τράπεζα πειραιώς στη γωνία Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης, με μοναδικό αίτημα το άμεσο ξεμπλοκάρισμα του λογαριασμού και την εκταμίευση των χρημάτων.

ΠΙΣΩ ΚΤΗΝΗ... ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ!!!

Παρασκευή 21/2 στις 12:00 όλοι έξω από την τράπεζα πειραιώς στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης

ΥΓ: Σε περίπτωση που μέχρι την Παρασκευή εκταμιευθούν τα χρήματα θα ενημερώσουμε σχετικά και η συγκέντρωση θα ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: