RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων της Επανομής

Αγώνα κατά της εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός του γηπέδου της Αναγέννησης Επανομής δίνουν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της Επανομής. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει για την υγεία τους είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Έτσι, στις 12 Γενάρη "εισέβαλαν" στο γήπεδο της περιοχής τους για να διαμαρτυρηθούν. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις κατασταλτικές δυνάμεις των ΜΑΤ και συνελήφθησαν επτά αγωνιζόμενοι κάτοικοι. 


Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη των οργανώσεων και των συλλογικοτήτων της περιοχής κατά των συλλήψεων ήταν άμεση και για αυτό η Κίνηση Πολιτών Επανομής εξέφρασε και δημόσια το ευχαριστώ της. Ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από την περιοχή της Επανομής δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και για αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ως κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ, που έχει νιώσει στο πετσί του την αυθαιρεσία και την βία των σωμάτων ασφαλείας , νιώθει την ανάγκη να πράξει το αυτονόητο: να καταδικάσει την αστυνομική παρέμβαση και τις συλλήψεις των κατοίκων στην διαμαρτυρία τους για την τοποθέτηση κεραιών μέσα στο γήπεδο της Επανομής.

Εύχεται στους 7 συλληφθέντες και στις οικογένειες τους να έχει γρήγορα αίσιο τέλος η ταλαιπωρία που βιώνουν λόγω της ''παρεμπόδισης διεξαγωγής αγώνα''  .

Τέλος, ο Σύνδεσμος θέλει να υπενθυμίσει σε ΟΛΟΥΣ την ταλαιπωρία που υπέστησαν  τα τελευταία χρόνια από την ελ.ας. και την ''δικαιοσύνη'' δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κράτηση οπαδών μας για 1,5 χρόνο στην φυλακή , χωρίς εκδίκαση, με την κλασσική δικαιολογία του μνημονιακού κράτους για ''σύσταση εγκληματικής οργάνωσης'', και τον ''απλό'' κόσμο να μην ενδιαφέρεται ή ,το χειρότερο, να επικροτεί τις συλλήψεις και τον κοινωνικό εξευτελισμό , τρώγοντας αμάσητα το σανό που τους πλάσαραν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ για δολοφόνους- χούλιγκανς....

Το γήπεδο είναι η μικρογραφία της κοινωνίας και ότι πείραμα-καταστολή γίνεται , θα το δει ο καθένας μπροστά του, στο σπίτι του, στη δουλεία του....

ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ..... 

Με τιμή ,
ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: