RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Θυρα 9 Αθήνας στο 5ο RFU Festival

Τα παιδιά από την Κύπρο, οι οπαδοί της Ομόνοιας Λευκωσίας στην Αθήνα, μας τίμησαν με την οργανωμένη τους παρουσία σε αυτό το φεστιβάλ. Κατέβηκαν με δύο ομάδες, ήρθαν με τις μπλούζες και τα χρώματά τους, στήριξαν και τις τρεις μέρες και τους ευχαριστούμε πολύ!
Αναδημοσιεύουμε από το trifylli.net την ανταπόκρισή τους από το τριήμερο και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά.
Θύρα 9 παντού! Τα παιδιά του κλιμακίου της Αθήνας έδωσαν το παρών τους καις το φετινό RadicalFansUnitedFestival και ένωσαν τις φωνές τους και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο με αδέρφια από αντιφα συνδέσμους από όλη την Ελλάδα. Διαβάστε τη μικρή ανακοίνωση και απολαύστε το βίντεο από το Φεστιβάλ.
Το κλιμάκιο μας, της Θύρα 9 Αθήνας συμμετείχε στο 5ο RadicalFansUnitedFestival που διεξάχθηκε το τριήμερο που μας πέρασε. Το κλιμάκιο μας αντιπροσώπευαν δύο ομάδες για Futsal.
Δυστυχώς η μια ομάδα (Θύρα 9) αποκλείστηκε στην αρχή του τουρνουά , στη φάση των 64.

Ωστόσο η άλλη ομάδα που αντιπροσώπευε το κλιμάκιο και την ΘΥΡΑ 9, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να φτάσει μέχρι την φάση των 16, αλλά με γλυκιά ήττα από τα αδέρφια μας τους Navajo, με σκορ 1-0.
(Στο μεταξύ μας αγών ακούστηκαν συνθήματα όπως: Μη σταματάς της πίππες πορτοκαλί λαγέ… Θυρα 9, Navajo μια ζωή μαζί, τσακίστε τους φασίστες σε ολόκληρη τη Γη.)
Και του χρόνου πάλι εκεί αδέρφια.
ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999

Δεν υπάρχουν σχόλια: