RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

5ο RFU FESTIVAL (21-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013)



Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούμε το τριήμερο φεστιβάλ που κάθε καλοκαίρι γίνεται talk of the town και talk των γηπέδων και των οπαδών. Για πρώτη φορά φέτος φεύγουμε από το πάντα φιλόξενο μπασκετάκι του Στρέφη στα Εξάρχεια και πάμε στα μπασκετάκια της πλατείας Ελευθερίας στη Νέα Ιωνία. Μετά από πολλές συζητήσεις καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν που τελειώνει, αποφασίσαμε από φέτος το φεστιβάλ να είναι... μεταφερόμενο. Κάθε χρονιά σε διαφορετική γειτονιά, περιοχή, πόλη. 

Εκεί λοιπόν από 21 μέχρι 23 Ιουνίου θα στήσουμε με τη βοήθεια όλων σας τη δική μας οπαδική γιορτή. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο με δύο μπασκετάκια με κερκίδες και θεατράκι για τις εκδηλώσεις μας. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο επιπλέον ιδέες και events που θα κάνουν το φεστιβάλ ακόμα πιο γεμάτο και ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν, τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα έχουμε, προβολές, εκθέσεις, συζητήσεις θα έχουμε, μπύρες, σουβλάκια, μουσικές, συνθήματα, καπνούς θα έχουμε, και ότι άλλο προκύψει και φυσικά θα το μάθετε αναλυτικά στο πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. 

Προσοχή: θα βγει συγκεκριμένη ανακοίνωση για την έναρξη των συμμετοχών στα τουρνουά. Αναμείνατε... Μέχρι τότε ψαχτείτε με τον χώρο, τσεκάρετε που είναι (πανεύκολο θα το βρείτε είτε με ιδιωτικό μέσο είτε με λεωφορεία) και αρχίστε εντατικές προπονήσεις... Από εδώ και στο εξής θα ενημερώνεστε μέσα από το blog αλλά και από το blog του φεστιβάλ που θα ανέβει σύντομα για όλα τα πρακτικά, τις εκδηλώσεις και τις εξελίξεις σχετικά με τη διοργάνωση... 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γάμησε η αφίσα!

Ανώνυμος είπε...

Το λεωφορείο 421 (Αγ.Ανάργυροι-Αγ.Παρασκευή) έχει στάση ακριβώς δίπλα.
Ένα τέταρτο δρόμος από ΗΣΑΠ Ν.Ιωνίας.
Εύκολη πρόσβαση επίσης από Κύμης, Καποδιστρίου ή Γαλατσίου.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση και με ποδήλατο.

Ανώνυμος είπε...

Το νου μας όμως στους κλέφτες ποδηλάτων. Θα μάθουν για την εκδήλωση και θα παραφιλάνε.
Ίσως θα έπρεπε να οργανωθεί κάποιος ειδικός χώρος parking ώστε να φυλαχθούμε όσο γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Να κανονιστεί πορεία με ποδήλατα από το κέντρο (Εξάρχεια ή Γκάζι) να πάμε όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

paidia mexri pote einai h pro8esmia dhlwsewn?