RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ηρακλής - Παναιτωλικός (26/05/13)

Στον χθεσινό κρίσιμο αγώνα, για την άνοδο στα "σαλόνια" της Σούπερ Λίγδας, μεταξύ Ηρακλή και Παναιτωλικού σημειώθηκαν επεισόδια. Όμως, τα ΜΜΕ δεν έβγαλαν άχνα για "κάφρους", "ανεγκέφαλους" κτλ. Δεν διαβάσαμε το παραμικρό κριτικό σχόλιο για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μεταξύ ενός παίκτη του Ηρακλή, ενός παίκτη του Παναιτωλικού και ενός βοηθού διαιτητή, επεισόδια που θα μπορούσαν να ΤΙΝΑΞΟΥΝ στον αέρα την άριστη ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ των οπαδών και των δύο ομάδων. 


Μία συνύπαρξη που κανονίστηκε και ήρθε άψογα εις πέρας και από τις δύο πλευρές. Οι οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου συνεννοήθηκαν με τους οπαδούς του Ηρακλή και μπήκαν στο γήπεδο ΠΑΡΑ την απαγόρευση της αστυνομίας για τη μετακίνησή τους. Έτσι, σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα οι οπαδοί των γηπεδούχων προτίμησαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί των φιλοξενούμενων (ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν τους Κινέζους λόγω της σπουδαιότητας του παιχνιδιού) σπάζοντας στην πράξη το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων και έδειξαν ότι η κερκίδα των φιλοξενουμένων υπάρχει για να γεμίζει με χρώματα και φωνές και όχι για να μένει κλειστή. 


Έτσι, με οδηγό τον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση στην καύλα να βλέπουμε παντού την ομάδα μας, σπάμε το μέτρο των μετακινήσεων στην πράξη και αποδεικνύουμε σε όλους ότι όταν θέλουμε, η αγάπη για την εκδρομή και την ομάδα μπαίνουν πάνω από τυχόν κόντρες. Για αυτό και πρέπει να απαιτήσουμε να πηγαίνουμε ΠΑΝΤΟΥ, σε αντίθεση με τους παίκτες και τους διαιτητές που κάνουν σκληρά τάκλιν, βγάζουν κόκκινες για πλάκα και δυναμιτίζουν το κλίμα με τι πράξεις τους.

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!

ΥΓ. Χτεσινή σχετική ανάρτηση:
Και μετά σου λένε ότι είναι κάφροι οι οπαδοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: