RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νέα σύλληψη μέλους των Bukaneros

Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα του facebook "Γήπεδα Χωρίς Ρατσισμό" και τονίζουμε απλά ότι τέτοιες εικόνες δεν είναι μακρινές και από το δικό μας μέλλον...


-Ανακοίνωση των Bukaneros για τη σύλληψη μέλους τους, δύο μέρες μετά τις μεγάλες διαδηλώσεις της 23ης Φλεβάρη στη Μαδρίτη.

Αν μετά από τα γεγονότα που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες είχαμε επιστρέψει σε μια σχετική ηρεμία, η αστυνομική καταστολή μας καταδιώκει και πάλι. Ξεκάθαρος στόχος τους να τελειώσουν οριστικά μαζί μας, σπέρνοντας τον φόβο ανάμεσα μας.

Τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, η «ομάδα 30» της υπηρεσίας πληροφοριών της αστυνομίας παρουσιάστηκε στον τόπο εργασίας ενός μέλους του συνδέσμου μας, τον συνέλαβε και τον μετέφερε στα κρατητήρια του Moratalaz, όπου και παραμένει κατηγορούμενος για «συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία» μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος των Bukaneros. Δεν προκαλεί έκπληξη η προσπάθεια ποινικοποίησης των κοινωνικών κινημάτων με επίκεντρο τον σύνδεσμο μας μέσω αυτής της σύλληψης. 

Ζητάμε ψυχραιμία από όλα τα μέλη του συνδέσμου, όπως και ετοιμότητα για τη συμμετοχή σε καλέσματα και διαμαρτυρίες. Τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να συνεχίσουμε στην γραμμή που μας χαρακτηρίζει στη διάρκεια αυτών των 20 τελευταίων χρόνων, καθώς και να μην επιτρέψουμε να μας εκφοβίσουν με τα τεχνάσματα και τις πλαστές κατηγορίες τους καθώς και να παραμείνουμε ενωμένοι όπως πάντα.

-Λευτεριά στον σύντροφο μας
-Όχι στη ποινικοποίηση 
-Ενάντια στο ρατσισμό, τη καταστολή και το ποδόσφαιρο-επιχείρηση
-Ράγιο θα σε ακολουθούμε πάντα


ΥΓ. Παλαιότερα σχετικά θέματα για τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τους Bukaneros:

Δεν υπάρχουν σχόλια: