RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Καλό σου Ταξίδι Νίκο Σαμαρά...

Kακά τα ψέμματα!
Όσοι μεγαλώσαμε γηπεδικά από τα 90ς και μετά πάντα αναφερόμασταν στο Νίκο Σαμαρά...Είτε ως παίχτης της ομάδας μας (Ορεστιάδα,Ηρακλής,ΠΑΟ,ΑΕΚ,Εθνικός Αλεξανδρούπολης,Μίλων,Λήμνο), είτε πολύ περισσότερο ως αντίπαλος! Ήταν ο παίχτης που ενθουσίαζε και εκνεύριζε αντίστοιχα τους αντίπαλους, ίσως ο καλύτερος διαγώνιος που έχει παίξει στην εθνική Ελλάδας και σίγουρα από τους μεγαλύτερους παίχτες που έχουν παίξει εδώ. Απίστευτα σερβίς και πόσο μάλλον γαμηστερά καρφιά.
Έγινε γνωστός όπως κι η άλλη φουρνιά των γεννηθέντων του 70 από την εθνική εφήβων και μετά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βόλλεϋ - το λεγόμενο τότε και Cosmovolley - τον Οκτώβρη του '94.
Έκανε και το πέρασμα από ομάδες του εξωτερικού όπως,  Φαλκονάρα (Ιταλία), Σεβίλλη (Ισπανία), Φενέρμπαξε (Τουρκία) που μάλιστα είχε δηλώσει πως πέρασε πάρα πολύ καλά και Σενουά (Ελβετία)...
Ορεστιάδα

Ηρακλής


ΑΕΚ
ΠΑΟ













O Σαμαράς αισθάνθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ  μέσα στο ασθενοφόρο δεν επανήλθε ποτέ. Κατά τη διακομιδή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Ο Σαμαράς ήταν πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ εκτός της Ελλάδας, ήταν από τους λίγους Έλληνες που έκανε καριέρα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία και την Ισπανία, ενώ πέρασε επίσης από Τουρκία και Ελβετία. Στην δεκαετία του '90, αλλά και ως τα μέσα της δεκαετίας του 2000 ήταν το μεγαλύτερο όνομα στο ελληνικό βόλεϊ κι ένα από τα σπουδαιότερα στην Ευρώπη! 
(http://www.gazzetta.gr)


Δεν βρήκαμε κάποιο βίντεο από εθνική Ελλάδας ή από την Ορεστιάδα,έτσι ας τον απολαύσουμε στο τελικό Κυπέλλου,αυτόν του 2000 στην Πάτρα...





Καλό σου Ταξίδι, Νίκο σ΄ευχαριστούμε γιατί μας έμαθες κι εσύ βόλλεϋ...
Θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

υ.γ.
http://www.pamesports.gr/149356/ellas-ellas-nikos-samaras

Δεν υπάρχουν σχόλια: