RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Συλλογή ρούχων και τροφίμων από την "ORIGINAL 21 Χίος Club" και τους "Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ"

Η "Original 21 Χίος Club" και οι "Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ" θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα στα γραφεία των συνδέσμων τους. Οι ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν σε όσες έχουν ήδη λάβει χώρα από οπαδούς διαφόρους ομάδων ανά την Ελλάδα. Ενέργειες οι οποίες δείχνουν ότι εμείς, οι οπαδοί, δεν ζούμε σε ξεχωριστό πλανήτη αλλά συμπάσχουμε και βοηθούμε τους συνανθρώπους μας αναγνωρίζοντας ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Ελπίζουμε τέτοιου είδους δράσεις να αυξηθούν.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των συνδέσμων:

Original 21 Χίος Club
Σας ενημερώνουμε ότι από την 21 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη έως και την 15 Δεκεμβρίου ημέρα Σαββάτο και ώρες από την 18:00 έως και την 22:00 ο σύνδεσμος μας θα έχει ένα παζάρι ρούχων και τροφίμων με την συμπαράσταση κάποιων τοπικών επαγγελματιών στο οποίο θα μπορείτε να φέρεται ότι σας περισσεύει, σε αυτούς τούς δύσκολους καιρούς για εμάς και τούς συνανθρώπους μας...

Την 21 Δεκεμβρίου ημέρα Πα
ρασκευή θα δοθούν σε άστεγους, άνεργους, άρρωστους καθώς και σε μετανάστες συμπολίτες μας ενόψει Των Άγιων Ημερών Των Χριστουγέννων είτε πιστεύουμε σε Αυτήν Την Θεότητα είτε όχι, μιας που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε Αυτήν και υπάρχει ένα ευλαβές κλήμα συναισθημάτων για πολλούς...



Παρακαλούμε όλα τα αδέρφια μας να λάβουν με ζεστασιά αυτήν μας την ανθρωπιστική ενέργεια και δράση ώστε να τους αποδείξουμε ότι δεν είμαστε απλά οπαδοί όπως όλοι οι υπόλοιποι, αλλά είμαστε ένα ανήσυχο σύνολο ανθρώπων με κοινή αγάπη και ενδιαφέροντα ως προς τις αθλητικές δραστηριότητες και το πολιτισμικό ένδοξο παρελθόν μας...




Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών...




ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη...




ΑΕΚ ή θάνατος Original 21 Χίος club since 1989...








Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ

Οι αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι βίαιες και ραγδαίες. Το κράτος με πρόσχημα την οικονομική κρίση καταργεί με συνοπτικές διαδικασίες εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν έπειτα από χρόνια αγώνων ενώ κυριολεκτικά αποσύρεται από την ευθύνη προσφοράς των στοιχειωδών κοινωνικών παροχών προς τους πολίτες της επικράτειάς του αφήνοντας σε αυτούς δύο επιλογές: την οργάνωση από τα κάτω με σκοπό τη διατήρηση της αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης φύσης τους ή την περιθωριοποίηση.
Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ αποτελούσαν πάντοτε κομμάτι, και μάλιστα από τα πλέον ενεργά, της κοινωνίας. Στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης διοργανώνεται προσπάθεια συλλογής τροφίμων (ζυμαρικά, όσπρια, λάδι και γενικά μη ευπαθών προϊόντων)  τα οποία θα αποδοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και φαρμάκων, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν καθημερινά να προσέρχονται στα γραφεία των Συνδέσμων της ομάδας μαςαλλά και σε κάθε παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ στην Τούμπα στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Τούμπας κάτω από την Θύρα 4. και να βοηθήσουν ώστε η προσπάθεια αυτή να γιγαντωθεί. 
Με την πράξη αυτή, και με σειρά άλλων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίρνει θέση κατά της κρίσης και αυτών που τη δημιούργησαν και τη διατηρούν, πολεμώντας τη διευρυμένη φτώχεια, την ανεργία και κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι το πιο ισχυρό μας όπλο. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.
*** Τι είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης
Μετά την καθιέρωση της οικονομικής συμμετοχής των ασθενών στο ΕΣΥ υπολογίζεται πως μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης ξεκίνησε τη δράση του το Νοέμβρη του 2011 και λειτουργεί καθημερινά ώστε να καλύψει αυτό το κενό παρέχοντας αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες προς ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες. Στα πλαίσια της δράσης του, λειτουργεί τακτικό ιατρείο γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, οδοντιατρικό τμήμα και φαρμακείο.
Για τον εξοπλισμό των ιατρείων καθώς και του φαρμακείου (καθώς τα φάρμακα χορηγούνται δωρεάν στους ασθενείς) χρειάζεται οικονομική ενίσχυση αλλά και προσφορά σε φάρμακα.
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς, 5233-055191-215
Τηλέφωνο Ραντεβού: 2310-520386 (πρωινές ώρες εργάσιμων ημερών)



ΥΓ. Παλαιότερες πρόσφατες σχετικές αναρτήσεις:
Original 21 Σερρών: Μήνας φιλανθρωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: