RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αυτά βλέπει ο πρόεδρας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ...

Λεπτά πριν το περιβόητο ελ κλάσικο και μιας και διανύουμε μέρες που.. εξαγγέλλονται απεργίες, με πρωτεργάτη τον  πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Φωτόπουλο, είπαμε να θυμηθούμε τι έγινε πριν δεκαπέντε μέρες στη Μαδρίτη.

Έπαιζαν Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:30. Αποτέλεσμα; Η αναβολή του αγώνα και η μεταφορά του για την επόμενη μέρα καθότι εικάζεται πως κάποιοι Βαγιέκας έκοψαν τα καλώδια και κάμποσες ασφαλειοθήκες (fuses boxes) με αποτέλεσμα το βαθύ σκοτάδι! Όσο και να περίμεναν οι παίχτες δεν μπόρεσαν οι ηλεκτρολόγοι να συνδέσουν καταλλήλως τα καλώδια.


Διάφοροι "δημοσιογραφικοί κύκλοι" εξηγούν ότι το γεγονός οφείλεται στη ραγδαία αύξηση της τιμής των εισιτηρίων (μα πώς να ζήσει ρε παλικάρια η Ράγιο;) που είχε στόχο ακόμη και τους κατόχους καρτών διαρκείας. Κάτι που είχε συμβεί και πέρσι εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.


Παρόλα αυτά οι Los Bukanerοs αρνήθηκαν κάθε ανάμιξή τους στο γεγονός και μάλιστα έκραξαν τους δημοσιογράφους που αμέσως άφησαν φήμες εναντίον τους. Δήλωσαν πως σε συνέλευσή τους και σε συντονισμό και με άλλα γκρουπς αποφάσισαν να πάνε στον αγώνα αλλά να δείξουν έμπρακτα τη διαφωνία τους με τους διοικούντες του συλλόγου.

Αποτέλεσμα αγώνα: 0-2
http://www.lfp.es/Temporada/detalleencuentro.aspx?t=112&j=5&el=29&ev=15&d=1


Υ.Γ. Ιδού κι η ξενερουά φάτσα του Κριστιάνο μόλις κατάλαβε πως δύσκολα θα γινόταν εκείνο το βράδυ ο αγώνας:

1 σχόλιο:

ΠιΖήτα είπε...

Πλέον είναι αυταπόδεικτο!
Στη ΓΑΔΑ διαβάζουν τούτο το ιστολόγιο,δεν είναι τυχαίο πως έκαναν εκκένωση στο κτίριο πληροφοριακών συστημάτων που γινόταν κατάληψη και προσήγαγαν τον Φωτό και άλλους 17 στη ΓΑΔΑ...