RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση των οπαδών του Πανθρακικού

(Τα παρακάτω συνέβησαν το Σάββατο 21-4, μετά τη λήξη του αγώνα Πανθρακικός-Πανσσεραϊκός)
 
Το κάστρο του Πανθρακικού κράτησε για άλλη μια φορά και η ομάδα μας πέτυχε την 13η νίκη της σε ισάριθμους ενός έδρας αγώνες. Δυστυχώς, ωστόσο, η σημαντική αυτή νίκη επισκιάστηκε από την πρωτοφανή βία που επέδειξε η αστυνομική δύναμη τμήματος Ξάνθης.
Μετά τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του Πανθρακικού κατά την αποχώρησή τους δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις και ύβρεις από διοικητικά στελέχη της ομάδας των Σερρών. 
Στην αναστάτωση που προκλήθηκε, τα όργανα της "τάξης" έκριναν σκόπιμο να ασκήσουν τυφλή βία και να τραυματίσουν φιλάθλους κάθε ηλικίας που απλά είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά τους (ακολουθεί σχετικό βίντεο).
Επίθεση με κλομπ και χτυπήματα στο κεφάλι δέχτηκαν και μέλη του Panthrax Club, που προσπάθησαν να προστατεύσουν άτομα μεγάλης ηλικίας και παιδιά που βρισκόταν εκεί αλλά και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ιδιαίτερο μένος στα χτυπήματα από τη μεριά των ανθρώπων που υποτίθεται ότι προστατεύουν την ταξη , άσκησε ο επικεφαλής της διμοιρίας της, υπαστυνόμος Α΄. 
Λυπούμαστε ειλικρινά για τον αξιωματικό που αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει την ομάδα του , αυτός λειτούργησε σαν αφιονισμένος. 
Ακόμη και την ώρα που ίδιοι οι συνάδελφοί του τον "απομακρύναν" από το πλήθος συνέχιζε εκτός εαυτού να βρίζει, πετώντας το κράνος την ασπίδα και το γκλοπ του, και να παρουσιιάζει εικόνα ατόμου ψυχικά διαταραγμένου.
Κύριε διοικητά και κύριοι της ανωτέρας διοίκησης ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ.
Προφανώς, τα 650 ευρώ που παίρνουν ως αμοιβή οι εν λόγω δημόσιοι προστάτες αρκούν μόνο για να επιτίθενται άνανδρα και αναίτια στους πολίτες και όχι για να τους προστατεύσουν. Έσχατη λύση μας, λοιπόν, για να γίνουμε αποδέκτες της προστασίας σας είναι να σας νοικιάσουμε με 30 ευρώ την ώρα,όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: