RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ultras Dynamo...


Οι οπαδοί της Δυναμό Δρέσδης ανέλαβαν την ευθύνη της τιμωρίας της ομάδας τους και προχώρησαν σε μια κίνηση-παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους οπαδούς.
Συγκεκριμένα, η Δυναμό Δρέσδης που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που προκλήθηκαν σε αγώνα κυπέλλου.
Η χρηματική τιμωρία ήρθε σε μια στιγμή που τα οικονομικά του συλλόγου βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ την τιμωρία για το κεκλεισμένων των θυρών αγώνα πρόκειται να την εκτίσει στο σημερινό (11/03) παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ.
Οι οπαδοί, όμως, δεν άφησαν έτσι την ομάδα τους, επισκέφτηκαν σε πρώτη φάση το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να ενισχύσουν και να ενθαρύνουν τους παίκτες εν όψει του αγώνα και αφού ζήτησαν την έκδοση εισιτήριων προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογο κατάφεραν να εξαφανίσουν όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα  32.066 εισιτήρια που εκδόθηκαν! 32.000 εισητήρια έγιναν καπνός για τον αγώνα-φάντασμα όπως τον αποκάλεσε ο γερμανικός Τύπος... 
Τα σχόλια δικά σας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aπλα τελειο...

Βεβαια με τους κατσαπλιαδες που ενδημουν στα ελληνικα γηπεδα θα ηταν καλη ιδεα απο τις ελληνικες ομαδες να ζητανε εισιτηριο για να ΜΗ δεις το παιχνιδι και πονανε τα ματια σου.