RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ολα για το χρήμα...


Αναδημοσιεύουμε από το sentragoal:
 
«Φρουτάκια» στα γήπεδα!
Απίστευτο και όμως ελληνικό!
Για μία ακόμα φορά η Super League… πρωτοτυπεί, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα ζήτησε από τον ΟΠΑΠ να μπουν μηχανήματα VIt's, σε όλα τα γήπεδα του συναιτερισμού.
Και τι είναι τα μηχανήματα VIt's; Τα γνωστά «φρουτάκια», που εκτιμάται ότι θ' αποφέρουν στις ομάδες έσοδα τουλάχιστον ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» η Super League, έχει αιτηθεί στον ΟΠΑΠ να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι μέσα στα γήπεδα των ομάδων για να τοποθετηθούν τα «φρουτάκια»!
Το όλο θέμα ξεκίνησε από τις συζητήσεις της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ για το ύψος της χορηγίας που θα προκύψει από τον Οργανισμό προς της Super League.
Τα έσοδα που υπολογίζεται να έχουν οι ομάδες από τα «φρουτάκια» ανέρχονται στο 1,5 εκ. ευρώ για την κάθε ΠΑΕ. Και αυτά από ένα κατάστημα μόνο στο γήπεδό της, με 25 μηχανήματα.
Ο ΟΠΑΠ προωθεί στην ελληνική αγορά τα VIt's, μέσα από 650 εξειδικευμένους χώρους σε όλη την επικράτεια! Πάντως ακόμα δεν υπάρχει απάντηση στο θέμα, ενώ ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής είναι αρνητικοί.

Μάλιστα... Ασχέτως αν τελικά τοποθετηθούν φρουτάκια, ρουλέτες ή άλλα καινούρια στοιχηματικά - τζογαδόρικα γκατζετάκια το σίγουρο είναι ένα: Η σούπερ λίγδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και κάθε φορά μετά από τέτοιου είδους κινήσεις και φαεινές ιδέες επιβεβαιώνεται πως όλα για το χρήμα γίνονται. Να βγάλουν κανά φράγκο παραπάνω οι παράγοντες (άγνωστο που καταλήγουν όλα αυτά τα λεφτά), να αυξήσει την κερδοφορία του ο ΟΠΑΠ, και οι αφελείς φίλαθλοι να πιστεύουν πως με αυτά τα χρήματα θα κάνει ο πρόεδρος μια καλή καλοκαιρινή μεταγραφή...
Προτείνουμε πάντως να μπουν και οθόνες στις αίθουσες που θα είναι τα φρουτάκια, γιατί κολάει ο πελάτης και μπορεί να αργήσει να επιστρέψει στη θέση του στο γήπεδο, ειδικά άμα κερδίζει κιόλας, μη χάσει τελείως μια καλή φάση του αγώνα, τουλάχιστον να τη δει στην TV...
Και κάτι ακόμα, γιατί είμαστε και κάπως παραδοσιακοί, παλιάς σχολής οπαδοί: να βάλετε και παπατζήδες έξω από την κάθε θύρα, και ένα ποσοστό από τα κέρδη να πηγαίνουν στα ταμεία των παε... Σούπερ; Ω, εσύ μοντέρνο ποδόσφαιρο... τι άλλο θα σκεφτούν για πάρτη σου...      

Δεν υπάρχουν σχόλια: