RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αλληλούια!

Όσοι δεν έχουν διαβάσει το ρεπορτάζ για τους δύο νέους Νιγηριανούς παίκτες της Golden Team του Παναθηναϊκού, ας ρίξουν μια ματιά εδώ για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Εμείς θα περιοριστούμε σε κανα-δυό επισημάνσεις και θα περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια:
  1. Αυτή η κατάσταση με τους Αφρικανούς ποδοσφαιρίστες έχει παραγίνει! Λογής-λογής σκάουτερ πουλάνε φρούδες ελπίδες σε χιλιάδες "εκκολαπτόμενα" ταλέντα. Περιττό να αναφέρουμε τις περιπτώσεις "απαγωγών" παικτών, την απαγόρευση επιστροφής στην πατρίδα, τα χρόνια που μένουν χωρίς επικοινωνία με τους δικούς τους, την πίεση να αποδώσουν τα λεφτά τους. Αξίζει να διαβάσει κανείς ανάλογα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο διαδίκτυο.
  2. Αυτό το πράγμα που ο καθένας ιδρύει μια εκκλησία και την πλαισιώνει με πλήθος άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (κανάλια, εμπόριο ειδών, ή και ποδοσφαιρικές ομάδες στην περίπτωση μας) για να κυρήξει το λόγο του Κυρίου έχει παραγίνει. Θα σεβαστούμε την αρχή της ανεξιθρησκείας και δεν θα θίξουμε τα θεία κανενός.
  3. Το μόνο που μας θλίβει είναι ότι δεν θα έχουν για προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και θα έπαιζαν βασικοί και δεν θα διαφωνούσαν για εκπαιδευτικές εκδρομές στο Άγιο Όρος. Οποία ειρωνία της τύχης... 

ΥΓ. Εδώ βρήκαμε και το σύστημα που θα έπαιζαν με τον Άγγελο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: