RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Λευτεριά στους οπαδούς! (καιρός να σταματήσουμε και τις μαλακίες όμως...)

Η αρχή της υπόθεσης και το τέλος της.

Έχουμε γράψει δεκάδες φορές ότι το να την πέφτεις στον καθένα έτσι, στα ξεκάρφωτα, σίγουρα δεν είναι και το πιο "γνήσιο" οπαδικό πράγμα στον κόσμο και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για έναν απλό οπαδό που πάει να δει την ομάδα του. Τις συμπεριφορές αυτές καλό θα είναι όσο μπορούμε να τις αποφεύγουμε και να τις κατακρίνουμε.

Βέβαια, από την άλλη, δεν μπορούμε και σε καμία περίπτωση να βρούμε το λόγο που τρεις οπαδοί καταδικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες (μόλις μέσα σε μία ημέρα, τη στιγμή που για άλλες υποθέσεις οι αναβολές δίνονται απλόχερα) για ένα ασήμαντο αδίκημα (όπως η διατάραξη κοινής ειρήνης) και μάλλον με μόνες "αξιόπιστες" μαρτυρίες αυτών των μπάτσων ενώ ακόμα και το να έχεις πάνω σου σουγιά (μήπως ακόμα και η λίμα για τα νύχια;!;!;!;!), μπορεί να σε στείλει στη φυλακή. 

Σε μία χώρα όπου ίσχυαν διατάξεις σαν αυτές του αθλητικού τρομονόμου και απαγορεύεται στον οποιονδήποτε να δει την ομάδα του, μάλλον το παραπάνω γεγονός δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη. 

Η "ισο"νομία είναι άλλωστε κανόνας της "δημοκρατίας" τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: