RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ στις 12/01/10 με ακόμα περισσότερα πανιά που σηκώθηκαν τον Δεκέμβρη στις κερκίδες 

Διαβάζοντας κανείς εφημερίδες και ιστοσελίδες αλλά βλέποντας και τηλεόραση μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση όλων όσα διαδραματίστηκαν τις 2 τελευταίες μέρες στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων σχετικά με τις πορείες μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη. Εμείς με τη σειρά μας θα αναδείξουμε τις οπαδικές κινήσεις που δεν λαμβάνουν παρόμοιας δημοσιότητας παρά μόνο αν εξελιχθούν σε βίαιες συγκρούσεις. Είναι λογικό άλλωστε ένα κονωνικό κομμάτι όπως οι οπαδοί, που κάθε εβδομάδα βιώνουμε στο πετσί μας τι πάει να πει καταστολή, να αντιδρούμε και να προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη για όσα συνέβησαν πέρσι τέτοιο καιρό ΚΑΙ στα γήπεδα. Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες όσες κινήσεις γίνανε στα γήπεδα.
ΥΓ. Αν κάποιος έχει να μας στείλει και άλλες φωτό ή κείμενα, τα οποία έχουμε παραλείψει, ας το κάνει.
  • Πανό στο ΟΑΚΑ στον κυριακάτικο αγώνα ΠΑΟ-Ατρόμητος

Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι γνωστό ό,τι έγινε. Ας μην τα ξαναγράψουμε. Τα ΜΜΕ διαστρέβλωσαν πλήρως το γεγονός της επίθεσης Παναθηναικών στους μπάτσους με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη και τα φόρτωσαν σε "αντιεξουσιαστές που ήρθαν από το κέντρο" για να μη φανεί ότι και οι οπαδοί, όταν θέλουν, αναγνωρίζουν τον κοινό εχθρό. Βέβαια, αν οι πράσινοι την πέφταν στους Ατρομηταίους, ακόμα θα διαβάζαμε και θα ακούγαμε για "ανεγκέφαλους"... Εμείς δημοσιεύουμε με τη σειρά μας το παρακάτω mail που λάβαμε (από 1 radical Green):
"Η ανακοίνωση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟ,είναι επεικώς γελοία κι υποτιμητική.
Όσοι είμασταν μέσα,ξέρουμε πολύ καλά τί έγινε!!! Πουθενά οι "130 αντιεξουσιαστές",πολύ απλά οι άνθρωποι που πάνε γήπεδο είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Δεν ήταν δυνατόν,κάποιοι από αυτούς να μην συγκρουστούν με την ΕΛ.ΑΣ. μια τέτοια μέρα-μέρα δολοφονίας ενός 16χρονου. Το κοινό σύνθημα "Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι" από τους μεν και τους δε,είναι η απάντηση.
Όποιος θα τιμωρούσε κάποια εκ των 2 ΠΑΕ θα ήταν απλά εκτός κοινωνίας,όπως είναι εξάλλοι οι διάφοροι "θεσμικοί φορείς" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
1 radical Green"
  • Ανακοίνωση του Super 3-Κεντρικός για τον Δεκέμβρη
Δολοφόνοι ονείρων...
Είναι ορισμένες φορές που χάνεις τα λόγια σου, που σε πιάνει ένα τρέμουλο, που βουβαίνεσαι ξαφνικά γιατί δεν μπορείς να αρθρώσεις κουβέντα. Δεν σου βγαίνει να πεις τίποτα. Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008 και γυρνούσαμε από την Κρήτη μετά το νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με τον Όφη. Μόλις είχαμε επιβιβαστεί στο πλοίο και είχαμε πιάσει μια γωνιά στο σαλόνι παρακολουθώντας την κρατική τηλεόραση.
Διαβάστε περισσότερα στο super3.com

  • Ανακοίνωση του Vissini Club No Gate σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής στο γήπεδο της Προοδευτικής
Ειδαμε και διαβασαμε για τα οσα εγιναν χτες μεταξυ οπαδων και ''αστυνομικων'' στο γηπεδο μας. Στο ιντενετ και στον εντυπο τυπο. Μερικες λεπτομεριες που ξεχασαν να αναφερουν...
Διαβάστε περισσότερα στο http://vissiniclubnogate.blogspot.com/2009/12/blog-post_9621.html
  • Πανό είχαν και οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα και οι οπαδοί του Ηρακλή στο μεταξύ τους αγώνα την κυριακή 06/12 στα Γιάννενα.

  • Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 για τα γεγονότα των 2 τελευταίων ημερών.
Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

  • Πανό ύψωσαν και οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγώνα μπάσκετ με την Ολύμπια Λάρισας στις 05/12.

  • Πανό σήκωσαν και οι οπαδοί του Παναιτωλικού (Δολοφόνοι σκοτώνετε παιδιά, Αλέξη Γρηγορόπουλο-Μιχάλη Καλτεζά) στον αγώνα με τη Ρόδο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://agriniozone.blogspot.com/2010/01/acab.html

  • Πανό που σηκώθηκε από το Che Guevara club του Πανσερραϊκού

  • Πανό που σήκωσαν οπαδοί του Λεβαδειακού

  • Πανό σήκωσαν και οι Navajo της Παναχαϊκής

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανί επίσης έβγαλαν και οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου με την Ολύμπια που έγραφε: "remember remember the 6th of December", όπου και έμεινε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης ένα μικρότερο πανί που έγραφε: "αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη"...
Από όσο γνωρίζω και οι οπαδοί του Λεβαδειακού κάτι έβγαλαν στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ, όποιος ξέρει τι ακριβώς ας ενημερώσει...

Ανώνυμος είπε...

episis pano mikoys 25x2 metra anartisan ston agwna me tin zakyntho
oi opadoi tis panaxaikis navajo-antifa poy egrafe "to kratos stoxeyei,oi mpatsoi dolofonoyn, esy yperaspizesai, emeis den ksexname". itan plaisiomeno apo dyo sxedia 2x2 ena toy aleksandroy kai ena enos opadoy. to teleytaio skelos toy syntimatos safos anaferetai ston konto.

A.K. είπε...

Και στην Καρδίτσα υπήρχε πανό το οποίο μισοαναρτήθηκε και αυτό επειδή μόλις το αντιλήφθηκαν οι μπάτσοι το κατέβασαν και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο έλλειψε ναι συλλάβουν και το παιδί που το κρέμασε ενώ στο τέλος κατέσχεσαν το πανό.Το πανο έγραφε:"Δεν υπάρχουν λόγια δεν υπάρχουν λέξεις αίμα στο αίμα που έχυσε ο Αλέξης.Δολοφόνοι."

blue είπε...

Απέναντι από τους Παναθηναϊκούς είχαμε κι εμείς ανάλογο πανό!

Για δείτε:
http://www.fentagin.gr/?q=node/3455

06/12/08-Δεν ξεχνώ,Δεν συγχωρώ


υ.γ.κοινός αγώνας ενάντια σε μπάτσους,φαίστες,τεχνοκράτες ΠΑΕ-ΚΑΕ

Ανώνυμος είπε...

http://www.gate13.gr/site/index.html

Ανώνυμος είπε...

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs104.snc3/15157_188450522980_609697980_2883356_1668566_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

apopano:
einai to pani tis aek kado cp kai tha to deis!!!

alternatives είπε...

OI alternatives στο παγκρητιο στο ματς με την καβαλα ανερτησαν πανο που ανεφερε δεν ξεχναμε το οποιο κατεβασαν οι μπατσοι.κατα τη δειαρκεια του αγωνα φωναξαν σε συνθημα πολλες φορς το αλεξη ζεις εσυ μας οδηγεις και το γηπεδο χειροκροτησε αυτη την κινηση...υπαρχει δημοσιευμα ακομα στον τοπικο τυπο με επικεφαλιδα
φωναξαν για την ευρωπη και για τον αλεξη..

Ανώνυμος είπε...

αναλογο πανο ειχαν σηκωσει και οι οπαδοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και los TOROS LOCOS

http://img31.imageshack.us/img31/8274/getattachmentaspxp.jpg

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

Radical Fans United είπε...

Η φωτογραφία από τα Γιάννενα υπήρχε αλλά μάλλον την έφαγα κατα λάθος ανανεώνοντας το θέμα. Πάλι καλά που είδα το σχόλιο σου και την ξανάβαλα!

Ανώνυμος είπε...

kai emeis (panetolikos) pani pou egrafe:''dolofonoi skotonete paidia,alexh grhgoropoulo-mixalh kalteza''

Ανώνυμος είπε...

και οι οπαδοι του ηλυσιακου σηκωσαν πανι!