RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

το νου σας... όσοι ανηφορίσετε προς Βερολίνο

"Η Ευρωλίγκα προειδοποιεί

Αυστηρότατα μέτρα για τους φιλάθλους στο Βερολίνο

Αθήνα

Aνακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνεται στους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Final 4 εξέδωσε την Τετάρτη (29/4) η Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή τονίζει πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά στην Ο2 Αrena που θα φιλοξενήσει τους αγώνες και υπογραμμίζει πως ο έλεγχος κατά την είσοδο θα είναι εξονυχιστικός..

Στην ανακοίνωση οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκα τονίζουν πως καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να μην έχουν μαζί τους κλειδιά και κέρματα, καθώς αυτά θα κατάσχονται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως όσοι έχουν στην κατοχή τους λέιζερ, ναρκωτικά, αλκοολούχα ποτά, καπνογόνα, φωτοβολίδες και φυσικά αιχμηρά αντικείμενα ή όπλα, δεν θα περάσουν στο γήπεδο. Οι άνθρωποι που θα είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, μάλιστα, προειοδοποιούν πως όσοι έχουν στην κατοχή τους κάτι από τα παραπάνω κινδυνεύουν ακόμη και να συλληφθούν, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. Συνεπώς, όσοι πάνε στο Βερολίνο με... άγριες διαθέσεις καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν."

Επίσης απαγορεύονται τα κοντάρια από σημαίες και πλακάτ και γενικώς ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "όπλο"...σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία. Το νου σας λοιπόν γιατί όντως οι γερμανοί πολιτσμάνοι δεν αστειέυονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: