RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

τι είπες τώρα!

Έβαλαν 1.000 πλαστικές κούκλες για να μην παίζουν σε άδειες κερκίδες!

19 Μαρτίου 2009, 21:39

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση για να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό των παικτών τους προχώρησαν οι διοικούντες την ομάδα ράγκμπι του Νότιγχαμ.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος, στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στους Έξετερ Τσιφς, για να μην αισθάνονται οι παίκτες τους… μοναξιές, τοποθέτησε στις εξέδρες 1.000 πλαστικές κούκλες!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο εγχείρημα ταλαιπώρησε αρκετά τους υπεύθυνους του γηπέδου, οι οποίοι τελείωσαν με το φούσκωμα και την τοποθέτηση των κούκλων, μόλις 15 λεπτά πριν το σφύριγμα του διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τους χίλιους άψυχους φίλους της η ομάδα του Νότιγχαμ σε αυτή την αναμέτρηση είχε τη συμπαράσταση ακόμη 305… πραγματικών.

«Καθόμασταν στις εξέδρες και σχεδόν δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Είναι καλύτερα έτσι από το να παίζουμε με άδειες κερκίδες», τόνισε ο 57χρονος Ντέιβ Κλίφτον, ενώ ο 29χρονος Τζέισον Ράιτ συμπλήρωσε: «Είναι κάτι το διαφορετικό, προκειμένου να βοηθηθεί η ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σε αγώνα ράγκμπι και η ατμόσφαιρα δεν ήταν τόσο κακή».

Το παραπάνω δημοσίευμα είναι από το zougla.gr. Και είναι αληθινό. Το εξακριβώσαμε. Αν και μας είναι ακόμα δύσκολο να το πιστέψουμε. Και όμως. Το κορυφαίο βέβαια όλων είναι πως οι παίκτες βρήκαν την ιδέα αυτή καλή. Και λέμε τώρα: Αν στο γήπεδο υπήρχαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας,κανονικοί όχι κούκλες, και αν για πλάκα έκαναν απόπειρα να προσεγγίσουν τους αντίπαλους οπαδούς-κούκλες, η αστυνομία θα επενέβαινε για να προστατέψει τις κούκλες ή όχι; Και αν δεν επενέβαινε, αλλά έκανε συλλήψεις μετά τα επεισόδια, ποια κατηγορία θα βάραινε τους συλληφθέντες; φθορά ξένης περιουσίας; σωματικές βλάβες; βανδαλισμός; τι από όλα αυτά; Πάντως το καλύτερο θα ήταν επιτόπου να ανέβαινε το εξής πανί από τους φιλοξενούμενους οπαδούς: "κουκλάκια είστε απόψε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: