RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟΦΑΛΟΣ...

Είναι τουλάχιστον τραγικό να αλληλοσφάζονται οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα των μπάτσων - θεατών... να κυνηγιούνται στους δρόμους περνώντας δίπλα από τις διμοιρίες, παίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι αστυνομίας και κράτους... το θέμα γίνεται πιο τραγικό ακόμη λαμβάνοντας υπόψη πως όλα αυτά γίνονται σε μια χρονική στιγμή που όλοι "τα έχουν" με την αστυνομία και το ρόλο της...τι να πούμε! τίποτα άλλο προς το παρόν... θα επανέλθουμε... Εντωμεταξύ, τα σχέδια καταστολής και ελέγχου των οπαδών, του υπουργείου και των παραγόντων της super απάτης συνεχίζονται... χρησιμοποιώντας και τα επεισόδια για να περάσουν τα νέα μέτρα. Για διαβάστε παρακάτω, είναι είδηση που αλιεύσαμε από το in.gr: Κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο επιτρέπεται η χρήση σκύλων στα γήπεδα και κατά τις πεζές περιπολίες αστυνομικών.

Όπως αναφέρει Το Βήμα, για την καταπολέμηση του χουλιγκανισμού και την αποτροπή επεισοδίων στα γήπεδα η Ελληνική Αστυνομία θα χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής εκπαιδευμένους σκύλους, όπως σκύλους θα χρησιμοποιεί και στις πεζές περιπολίες, προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο των ληστειών και να περιοριστεί η δράση των τσαντάκηδων κτλ.

Τους ίδιους σκύλους η ΕΛΑΣ θα τους χρησιμοποιεί και για φύλαξη και συνοδεία κρατουμένων προκειμένου να αποτρέπονται οι αποδράσεις από τα αστυνομικά τμήματα αλλά και κατά τη μεταγωγή των κρατουμένων. Πάντως υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι οι σκύλοι δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη διάλυση διαδηλώσεων, συγκεντρώσεων κτλ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολυ το βλεπω οτι θα αρχισουν να κοπανιουνται και ζωα τωρα.Τα κανονικα ζωα.Οχι μονο τα ανθρωπινα.